Om os

Smagfuld Café & Vinbar på ydre Østerbro

Nær Svanemøllen - tæt på Strandvejen og Hellerup.

Vi har gjort os umage med detaljerne både i indretningen af caféen og udvalget af mad og drikkevarer – vi går ikke på kompromis med den gode smag.

Vores menukort har noget til hele dagen fra morgen til midnat – hvad enten det er til den store eller lille sult.

Har du mere lyst til en kop god kaffe, et glas vin eller en kvalitetsøl fra et dansk mikrobryggeri, har vi også det.

Der står venner og familie bag cafeen i København

Adrian, Josefine – der er gift med hinanden – og vennen Jesper ejer Gotland Café & Vinbar. De har en fælles drøm om at drive café og vinbar og lægger vægt på at gøre det godt. Det er glæden over den enkle hygge og de gode råvarer, der betyder noget for dem.

Gotland Café & Vinbar har i dag 10 ansatte, som bidrager til caféens gode stemning og hver dag sikrer, at kvalitetsniveauet er højt.

Mange gæster spørger, hvor navnet kommer fra – og det er en direkte henvisning til Gotland, hvor Josefine, der er svensk, har studeret.

Café & Vinbar yderst mod øst i København

Ejerne kan lide øen Gotlands natur – den særlig nordiske atmosfære og livsstil. Gotland ligger længst mod øst i Sverige, mens Gotland Café & Vinbar længst mod øst i København – og caféen på Østerbro er indrettet i nordisk stil med enkelhed og elegance.

Farverne er afstemte efter nordisk farveskala i douche jordfarver, møbler og inventar er skabt til caféen i dansk design med sans for detaljen.

Et alsidigt sortiment i cafeen og baren

Selvom caféen er indrettet med nordisk touch, byder vores menukort på alt fra kvalitetsøl fra Norden og lækker vin fra både Sydeuropa og resten af verden, delikate varianter af charcuterier og fransk ost – samt andre spændende småretter som snacks, toast og smørrebrød.

Gotland Café & Vinbar er en del af fællesskabet i lokalområdet på ydre Østerbro – mange kommer fra både Østerbro og Hellerup i løbet af dagen for at drikke en kop kaffe og læse i en bog – mens det senere på dagen er udvalget af vine og øl, der er rift om.

Østerbros svar på en parisisk café

For mange er Østerbro Københavns svar på Paris’ cafékultur med charme og ufortyndet livsnyderi – og vi har indrettet caféen, så du får lyst til at hænge ud og betragte livet omkring dig, mens du nyder noget godt til ganen.

Vi går ikke på kompromis med den gode smag, og med vores høje kvalitetsniveau er vi sikre på, at vore gæster får en god oplevelse, hvad enten du er på farten og lige kigger indenfor – eller du er en af vore faste stamgæster, der dagligt nyder en pause fra hverdagen hos Gotland Café & Vinbar.

I baren hos Gotland Café og Vinbar finder du et bredt sortiment

Hos Gotland har vi et bredt sortiment af alt fra naturvin til mere klassisk vin fra anerkendte importører, som vi har valgt med omhu. Vi har fået hjælp fra den fantastiske sommelier og gastronomiske specialist Rasmus Holmgaard, så vinene er afstemt efter menukortet.

Vi sælger alle vine i glas, så du kan smage eller blot købe et enkelt glas.

Skal det være ekstra festligt, har Gotland Café & Vinbar også et udvalg af “bobler” – både italiensk Prosecco og fransk champagne – der også sælges i både glas og hele flasker.

Vores ølkort, der også rummer alkoholfri øl, er nøje udvalgt fra danske mikrobryggerier, så du er sikker på en oplevelse ud over det sædvanlige. Og du finder både øl på flaske eller friskaftappet fra fad fra To Øl, der er etableret i 2010 og nu har bryggeri på Vestsjælland.

Hos Gotland Café & Vinbar finder du også et udvalg af økologisk sodavand, og naturligvis kan du nyde en gin i forskellige udgaver.

Et sted til selvforkælelse midt i København

Et cafébesøg skal være et afbræk i hverdagen – lidt selvforkælelse, hvor du og dine ønsker er i centrum – og det vil du opleve hos Gotland Café & Vinbar.

Du er altid velkommen, men vil du være sikker på at kunne nyde et fuldt måltid med hovedret og dessert, kan du bestille bord i forvejen, så sørger vi for, det står parat til dig, når du ønsker det.

Hos Gotland Café & Vinbar er stemningen er afslappet, men serviceniveauet højt, og hver eneste gæst skal føle sig velkommen og værdsat.

Gotland Café og Vinbar er indrettet med blik for detaljen, så helheden er rolig og stilfuld med et strejf af det eksklusive.

Den gode smag går igen i menuen hos Gotland Café & Vinbar

Atmosfæren er afslappet og giver lyst til at hænge ud og slappe af i omgivelser, der emmer af kvalitet, hygge og god smag. 

Noget der også går igen på menukortet, der er sammensat med stort blik for kvalitet og udsøgt smag.

Her kan du dagen igennem nyde en kop kaffe eller te, et glas vin eller lækker mad til både den lille og store sult. 

Vi står parat til at byde dig velkommen hos Gotland Café & Vinbar på Østerbro.

Gå ikke glip af vores kommende events: